Παύλος Θωμόγλου

thomoglou_170Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ).

Είναι αιρετός σύμβουλος του ΕΒΕΑ, συνεχώς, από το 1978 έως σήμερα, όπου κατά τις τελευταίες εκλογές Δεκ./2011, κατέλαβε την  1η  θέση σε ψήφους και στη συνέχεια, την θέση του Αντιπροέδρου του ΕΒΕΑ. Επίσης, είναι μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Βιομηχάνων Κλωστοϋφαντουργών και μέλος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδος.

Διετέλεσε: Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχάνων Βοιωτία, μέλος του Δ.Σ. της επενδυτικής εταιρίας INTERINVEST A.E.E.X., μέλος του Δ.Σ. της εταιρίας INTERPROJECT A.E. Συμβούλων Επενδύσεων, μέλος του Δ.Σ. της Τράπεζας Κεντρικής Ελλάδος, Αντιπρόεδρος του Βιομηχανικού Τμήματος του ΕΒΕΑ (1989-1993), αιρετός Τακτικός εκπρόσωπος του ΕΒΕΑ στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (1994-2002), Πρόεδρος διαφόρων Τμημάτων Εξωτερικού Εμπορίου ΕΒΕΑ, Πρόεδρος του Βιομηχανικού Τμήματος του ΕΒΕΑ (2002-2006).

Είναι απόφοιτος της Λεοντείου Σχολής. Σπούδασε Οικονομικά – Διοίκηση Επιχειρήσεων, με μεταπτυχιακές σπουδές στη βαφική και στην υφαντική τεχνολογία. Έχει συγγράψει σειρά άρθρων για τις Ανθρώπινες σχέσεις, τη διαχείριση προσωπικού και επικοινωνίας, κ.ά.

Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά. Είναι έγγαμος και πατέρας 3 τέκνων.