sofokleousin.gr

Το sofokleousin.gr  είναι συνώνυμο της έγκυρης ηλεκτρονικής οικονομικής και επιχειρηματικής ενημέρωσης. Η πρώτη εμφάνισή του  στο διαδίκτυο έγινε το 2007 και ήταν μία καινοτόμος προσπάθεια στον τομέα της ηλεκτρονικής ενημέρωσης.

Το sofokleousin.gr  καλύπτει το κενό που υπάρχει στη Real Time χρηματιστηριακή και οικονομική πληροφόρηση με άποψη.

Παράλληλα το Sofokleousin.gr είναι το μόνο οικονομικό portal του οποίου οι ειδήσεις τροφοδοτούνται σε όλα τα προγράμματα χρηματιστηριακής παρακολούθησης στην ελληνική αγορά.

Ταυτόχρονα οι ειδήσεις του Sofokleousin.gr διαχέονται στο διαδίκτυο μέσω των κοινωνικών Facebook, twitter και Linkedin, ενώ αποστέλλονται καθημερινά newsletters σε πάνω από 29,000 ταχτοποιημένους αποδέκτες.

Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του sofokleousin.gr είναι το ανθρώπινο δυναμικό του, καθώς επικεφαλής της δημοσιογραφικής ομάδας είναι οι Μπάμπης και Βαγγέλης Νιάκας δημιουργοί της εφημερίδας «Χρηματιστήριο», ενώ είναι το μόνο site με πιστοποιημένους αναλυτές από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Η πολυετής πείρα και η αναμφισβήτητη υπεροχή εξασφαλίζουν την αποδοχή του site από ανθρώπους που εκτός από οικονομική επιφάνεια διαθέτουν επιρροή και γνώση.