Καλαμάτα – Περιφερειακή Ανάπτυξη και Κοινωνική Επιχειρηματικότητα

banner_kalamata_960_640

 

Χαιρετισμός

Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομος

 

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

labropoulos_170Βουλευτής Μεσσηνίας.
Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (Κομοτηνής). Ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου στην Καλαμάτα.Εξελέγη βουλευτής Μεσσηνίας με τη Ν.Δ. στις εκλογές του 1989 και έκτοτε εκλέγεται ανελλιπώς μέχρι και στις εκλογές του 2007 που αναδείχθηκε πρώτος με 36,177 ψήφους. Επανεξελέγη το 2009. Από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2007 διετέλεσε Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας.Ιδρυτικό μέλος της φοιτητικής οργάνωσης της Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. στη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (1974-1979) και εκλεγμένος κομματικό στέλεχος στη Μεσσηνία από τα έτη 1983-89, διετέλεσε αντιπρόεδρος της Ο.Κ.Ε. Δημόσιας Τάξης της Ν.Δ..

Το 2002 εκλέχτηκε υπεύθυνος Τομέα Εσωτερικών-Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης της Νέας Δημοκρατίας και προετοίμασε το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την Αυτοδιοίκηση και τη Δημόσια Διοίκηση. Γεννήθηκε στην Ελληνοεκκλησιά Μεσσηνίας στις 20.11.1955 από αγροτική οικογένεια. Είναι έγγαμος με την Δήμητρα Κατσιμεντέ και πατέρας δύο τέκνων.

 

Πέτρος Τατούλης

TatoulisF_170Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Γεννήθηκε το 1953 στο Καστρί Κυνουρίας. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, απ’ όπου αποφοίτησε ως Ιατρός – Χειρουργός. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία σαν ιατρός στην Κω. Εργάστηκε ως αγροτικός ιατρός στο Καστρί Κυνουρίας, ενώ άσκησε το ιατρικό λειτούργημα στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, στο Αρεταίειο Νοσοκομείο Αθηνών και στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Πειραιά. Το 1990 εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Αρκαδίας με τη Νέα Δημοκρατία και έκτοτε είναι συνεχής η παρουσία του στη Βουλή των Ελλήνων εφόσον ο αρκαδικός λαός τον τιμά αδιάλειπτα με την ψήφο του. Τον Νοέμβριο του 2011 εκλέγεται πρώτος αιρετός Περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τον ανεξάρτητο συνδυασμό Νέα Πελοπόννησος.

Από την εκλογή του και εξής έχει διατελέσει μεταξύ άλλων: Ειδικός εισηγητής της Νέας Δημοκρατίας για την ψήφιση του Προϋπολογισμού του 2004. Ειδικός απεσταλμένος της Νέας Δημοκρατίας στη συνδιάσκεψη της Γενεύης το Δεκέμβριο του 2003 για την επίλυση του Παλαιστινιακού Ζητήματος. Ειδικός απεσταλμένος της Νέας Δημοκρατίας το Νοέμβριο του 2003 στο αρχηγείο του Παλαιστίνιου ηγέτη Γ. Αραφάτ στη Ραμάλα. Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας. Αναπληρωτής Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας. Μέλος της άτυπης διακομματικής επιτροπής για την παρακολούθηση και προώθηση θέσεων αναφορικά με τη δίκαιη λύση του Κυπριακού ζητήματος. Μέλος των Διακομματικών Επιτροπών της Βουλής για τα Ναρκωτικά, το Δημογραφικό Πρόβλημα και την Προστασία των Δασών. Υφυπουργός Πολιτισμού από το Μάρτιο του 2004 έως το Φεβρουάριο του 2006. Από το 2003 έχει δημοσιεύσει έναν εκτεταμένο αριθμό άρθρων, πολιτικού και κοινωνιολογικού περιεχομένου, σε ελληνικές εφημερίδες όπως «Απογευματινή», «Καθημερινή», «Ελευθεροτυπία».

Είναι παντρεμένος με τη ιατρό Σοφία Λουτσίου και έχει 4 παιδιά: την Παρασκευή, τη Χρισταλένη, την Ιωάννα και τον Παναγιώτη.

 

Παναγιώτης Νίκας

dimarxos_kalamatas_panagiotis_nikas_170_181Δήμαρχος της Καλαμάτας.

Ο Παναγιώτης Νίκας γεννήθηκε στο Κέντρο Αβίας (Μάνη) το 1950. Σπούδασε στη Φιλοσοφική και στη Νομική Σχολή (Τμήμα Πολιτικών Επιστημών) του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάσθηκε ως καθηγητής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Για δώδεκα χρόνια διετέλεσε αιρετό στέλεχος (Αντινομάρχης κ.λπ.) της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μεσσηνίας. Εξελέγη Δήμαρχος Καλαμάτας το 2006 και επανεξελέγη το 2010, ενώ μετά τη δημιουργία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου, εξελέγη πρώτος Πρόεδρός της (2011). Είναι έγγαμος και έχει τρεις γιους.

 

Δημήτριος Μανιάτης

Maniatis_Dimitrios-170Πρόεδρος Τουριστικού Τμήματος και Επιμελητηρίου Μεσσηνίας. Πρόεδρος των Τουριστικών γραφείων Ν. Μεσσηνίας. Εκπρόσωπος της «ΗΑΤΤΑ» στην Μεσσηνία και Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλαμάτα. Απεφοίτησε από το Α’ Λύκειο Αρρένων το 1967.

Έκανε ναυτιλιακές σπουδές και εργάστηκε πέντε χρόνια σε μεγάλες ναυτιλιακές εταιρείες.

Το 1975, ίδρυσε το ταξιδιωτικό γραφείο υπό την επωνυμία «MANIATIS TRAVEL» (μέλος της IATA-HATTA).

Το 1996, ίδρυσε την Ανώνυμη Τουριστική Εμπορική Εταιρεία «ΠΕΛΟΨ Α.Ε» υπό την επωνυμία «PELOPS HOLIDAYS» με αντικείμενο τον εισερχόμενο τουρισμό (INCOMING).

 

Αντώνης Νάτσικας

antonis_natsikas_170Πρόεδρος Δ.Σ. του ΔΕΣΦΑ.

Είναι πτυχιούχος της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ (1974) και του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της ΑΣΟΕΕ (1982).

Μετά από μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία στη ΛΑΡΚΟ, τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (Αθλητικά Έργα) και την Εταιρεία NEWPRESS (εκδόσεις περιοδικών Πληροφορικής) εντάχθηκε στο τεχνικό προσωπικό της ΔΕΠΑ το 1989,όπου ασχολήθηκε με το σχεδιασμό, τη μελέτη και κατασκευή του δικτύου φυσικού αερίου υψηλής πίεσης της ΔΕΠΑ (Κεντρικός Αγωγός από Προμαχώνα μέχρι Αττική) και των κλάδων φυσικού αερίου υψηλής πίεσης Λαυρίου, Κερατσινίου, Καβάλας, Κομοτηνής, Οινοφύτων, Βόλου, Πλατέος, Ανατολικής και Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Από το 1999 μέχρι και την αποχώρησή του, λόγω συνταξιοδότησης (12/9/2011), ασχολήθηκε ως Τεχνικός Διευθυντής με τις μελέτες του Ελληνοϊταλικού Αγωγού (IGI), με τον Ελληνο-Τουρκικό Διασυνδετήριο (ITG) Αγωγό Φυσικού Αερίου ως Συντονιστής των μελετών για τα απαιτούμενα έργα και υπεύθυνος για τις επαφές επί τεχνικών θεμάτων με την εταιρεία BOTAS και με τον Ελληνο – Βουλγαρικό Αγωγό (IGB), ως Διευθύνων Σύμβουλος. Το διάστημα 1990 – 1991 διετέλεσε Νομάρχης Χανίων. Μιλάει αγγλικά και ισπανικά. Είναι έγγαμος και πατέρας τριών παιδιών.

 

Κωσταντίνος Δόλογλου

dologlou_170Αντιπρόεδρος ΔΕΗ ΑΕ.

Είναι οικονομολόγος και λογιστής φοροτεχνικός Α’ τάξεως με πολυετή εμπειρία και προϋπηρεσία στην οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων καθώς και στην οικονομική διαχείριση μεγάλων μονάδων. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και του τμήματος Στατιστικής του Πανεπιστημίου Πειραιά. Έχει εργασθεί σε θέσεις ευθύνης τόσο του ιδιωτικού, όσο και του δημόσιου τομέα και έχει διευθύνει υπηρεσίες ΝΠΙΔ, υπηρεσίες του Δημοσίου, υπηρεσίες ΔΕΚΟ και το σύνολο Οργανισμού Κοινωνικής Ασφάλισης.

Διετέλεσε ανώτερο στέλεχος της ΔΕΗ (Σύμβουλος Διοίκησης), Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού Ασφάλισης Προσωπικού ΔΕΗ με υπηρεσίες σ’ ολόκληρη την επικράτεια για την εξυπηρέτηση 60.000 ασφαλισμένων στους κλάδους ασφάλισης, πρόνοιας και υγείας, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με αρμοδιότητα σε θέματα πολιτικής εθνικής άμυνας και επιτελικού σχεδιασμού, Οικονομικός Διευθυντής του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής και Έπαρχος Ικαρίας.

Έχει εμπειρία σε θέματα οικονομικής διαχείρισης, προγραμμάτων ΚΠΣ και ΕΣΠΑ, διοίκησης ανθρωπίνων πόρων και φορολογικής, εργατικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Δημοκρατίας και υπήρξε αιρετό μέλος της Κεντρικής Διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Γυμναστηρίου Χαλανδρίου και Δημοτικός Σύμβουλος Χαλανδρίου. Υπηρέτησε ως έφεδρος Ανθυπολοχαγός Στρατολογικού. Γεννήθηκε το 1957. Είναι νυμφευμένος με δύο παιδιά.

 

Κωστής Μελαχροινός

melaxrinos_170Πρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος, ΕΛΤΑ Α.Ε.

Πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1957. Σπουδές στο Ελληνικό Μεσογειακό Κέντρο Αραβικών και Ισλαμικών Σπουδών, Τμήμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου. Έχει δίπλωμα μεταπτυχιακών σπουδών Μεσογειακού Ινστιτούτου Αγροτικής Οικονομίας του Montpelier (I.A.A.M) στη Γαλλία, με ειδίκευση στην περιφερειακή ανάπτυξη.

Με τριάντα (30) χρόνια συνολικής επαγγελματικής πορείας στο χώρο των επιχειρήσεων, από τα οποία τα τελευταία είκοσι σε θέση Προέδρου Δ.Σ εταιρείας μελετών, διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε θέματα σχεδιασμού, διοίκησης, υλοποίησης έργων και μελετών, τεχνικής υποστήριξης και αξιολόγησης επιχειρησιακών προγραμμάτων, επενδυτικών και επιχειρηματικών σχεδίων.

 

Στέφανος Θεοδωρίδης

theodoridis_170Εχει διαγράψει μια διακεκριμένη επαγγελματική πορεία για περισσότερα από 27 έτη ως Ανώτατο Στέλεχος ομίλων παγκόσμιας εμβέλειας, σε τομείς όπως: καταναλωτικά αγαθά, τουρισμός & αναψυχή, private equity κ.α. Από το 1989 έως το 2006 εργάστηκε στη DIAGEO, αρχικά ως Διευθύνων Σύμβουλος Ελλάδος και τα τελευταία χρόνια ως Διευθύνων Σύμβουλος Νότιας & Ανατολικής Ευρώπης έχοντας την ευθύνη για ένα σύνολο 18 αγορών. Επίσης, είχε διοριστεί Global Brand Executive για το Johnny Walker καθώς και μέλος της Ευρωπαϊκής Εκτελεστικής Επιτροπής.

Από το 2006 έως το 2011 ήταν CEO της HYATT/REGENCY, μιας από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στην Ελλάδα στον ξενοδοχειακό και ψυχαγωγικό τομέα. Το 2012 ανέλαβε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΤΕΜΕΣ Α.Ε., του φορέα ανάπτυξης της Costa Navarino, που αποτελεί τον πρώτο ολοκληρωμένο τουριστικό προορισμό υψηλών προδιαγραφών στην Ελλάδα, που συμβάλλει στην καθιέρωση της Μεσσηνίας ως τουριστικής περιοχής υψηλής προτεραιότητας και παγκοσμίου φήμης.

Παράλληλα είναι μέλος Διοικητικών Συμβουλίων σημαντικών εταιρικών καθώς και μη κερδοσκοπικών οργανισμών.

 

Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου

papadimitriou-kalamataΠρόεδρος Δ.Σ.,

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Χ.Κ. ΑΒΕΤ

Η ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Χ.Κ. ΑΒΕΤ, ιδρύθηκε το 1939 και αποτελεί σήμερα μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες τροφίμων στη Νότια Ελλάδα.

Από την ίδρυσή της έως σήμερα, φροντίζει να αξιοποιεί τα προϊόντα της Ελληνικής γης, όπως η Κορινθιακή σταφίδα, με το καλύτερο δυνατό τρόπο, προσθέτοντας καθημερινά στη διατροφή μας τρόφιμα πλούσια σε αντιοξειδωτικά, με χαμηλά λιπαρά, υψηλή διατροφική αξία και μοναδικές γεύσεις.

 

Ιωσήφ Μαστοραντωνάκης

mastrantonakis_170Είναι απόφοιτος της Σχολής Ικάρων.

Απόστρατος αντιπτέραρχος.

Από το 1996 απασχολείται σε διευθυντικές θέσεις εταιριών ιδιωτικού τομέα, στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

Από το 2001 εργάζεται:

στην AEGEAN ως διευθυντής Διοίκησης και Υπηρεσιών Εδάφους.

 

Δημήτρης Μανιατάκης

maniatakis_170Οικονομολόγος – Γενικός Γραμματέας Ελληνο-Αφρικανικού Επιμελητηρίου Εμπορίου και Ανάπτυξης.

Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος μέχρι το 2004 της μεγαλύτερης Εταιρείας Συμβούλων Επιχειρήσεων στην Ελλάδα ICAP Group. Διευθύνων Σύμβουλος στη Δ.Ε.Η. Α.Ε. τα έτη 2005 και 2006 οπότε και υπέβαλε την παραίτησή του. Πρόεδρος του Μανιατακείου Ιδρύματος με έδρα την Καστροπολιτεία της Κορώνης. Σκοπός του Ιδρύματος είναι ο εντοπισμός και η ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Κορώνης και η διεθνοποίησή τους, μέσα από τρεις άξονες δράσεων: πολιτιστικές, κοινωνικές και αναπτυξιακές.

Εξωτερικό μέλος στο Συμβούλιο Διοίκησης του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πελοποννήσου από τον Μάρτιο του 2012. Είναι Γενικός Γραμματέας του Ελληνο-Αφρικανικού Επιμελητηρίου Εμπορίου & Ανάπτυξης και προωθεί τις ελληνικές εξαγωγές και την ανάπτυξη επενδυτικών ευκαιριών σε χώρες της Αφρικής.

Έχει τύχει πολλών τιμητικών διακρίσεων, έχει διατελέσει μέλος σε διοικητικά συμβούλια εταιρειών, οργανισµών και συνδέσµων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει γράψει πολλά άρθρα, κυρίως οικονομικού περιεχομένου, σε εφημερίδες και περιοδικά στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Ιωάννης Παπουτσής

papoutsis_170Αναπληρωτής Πρόεδρος Συμβουλίου του ΤΕΙ Πελοποννήσου.

Σπούδασε Μαθηματικά στο Πανεπιστημίου της Αθήνας (1973), αλλά στράφηκε στην Επιχειρησιακή Πληροφορική. Έκανε Μεταπτυχιακά (Master of Science) στη Επιστήμη των Υπολογιστών στην Αμερική στο Πανεπιστήμιο του Illinois και εκπόνησε τη Διδακτορική του διατριβή στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας στη Πληροφορική της Υγείας.

Σήμερα είναι Τακτικός Καθηγητής Πληροφορικής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών στην κατεύθυνση Διοίκηση Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας. Έχει εργαστεί ως σύμβουλος και διευθυντής Πληροφορικής σε μεγάλες πολυεθνικές Επιχειρήσεις και Οργανισμούς (Colgate, Coca Cola, ΕΛΚΕΠΑ, ΔΕΗ, Αρεταίειο Νοσοκομείο).
Έχει πλούσιο επιστημονικό και συγγραφικό έργο, καθώς και συμμετοχή σε πολλές αναπτυξιακές Μελέτες και Ευρωπαϊκά Προγράμματα.

 

Κωνσταντίνος Ζωντανός

zontanos_2_170Σύμβουλος

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το πρακτικό τμήμα του ενιαίου Γυμνασίου Αιγάλεω. Είναι παντρεμένος με την Κική Κωνσταντινίδου και έχει δύο κόρες. Είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός.

Ειδικεύτηκε στις Τηλεπικοινωνίες και ειδικότερα στους φορείς και συστήματα ψηφιακής μετάδοσης από το POLYTECHNIC OF CENTRAL LONDON. Το 2002 έγινε κάτοχος MBA από το AMERICAN CITY UNIVERSITY.

Από το 1980 εργάζεται στο Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος. Ασχολήθηκε με τη Επίβλεψη και Κατασκευή Δικτυακών Έργων.
Το 1987 μεταπήδησε στον τομέα Μελετών Αστικών Δικτύων. Από το 1999 έως το 2003 εργάσθηκε στη Διεύθυνση Σχεδιασμού Φορέων και Συστημάτων Πολυπλεξίας, από την οποία πραγματοποιήθηκε και ο σχεδιασμός των τηλεοπτικών μεταδόσεων των Ολυμπιακών Αγώνων 2004. Από το 2007 μέχρι τον Απρίλιο του 2011 εργάσθηκε ως Διευθύνων Σύμβουλος στην ΕΛΛΑΣΚΟΜ Α.Ε., θυγατρική εταιρεία κατασκευών του Ομίλου Εταιρειών ΟΤΕ.

 

Κίμων Στεριώτης

stergiotis_170Διευθυντής Επικοινωνίας ΔΕΗ ΑΕ.

Δημοσιογράφος – Οικονομολόγος, διδάκτωρ Μακροοικονομικής Πν/μίου Aix Marseille III, πτυχιούχος Παν/μίου Αθηνών, συγγραφέας βιβλίων και μελετών για οικονομική ανάπτυξη, τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες, risk management κλπ. Από το 2006 εργάζεται στη ΔΕΗ ως Διευθυντής Επικοινωνίας.

Έχει διατελέσει: διευθυντής σύνταξης και αρχισυντάκτης της «Ναυτεμπορικής», συνεργάτης, αρθρογράφος κλπ στις εφημερίδες «Κέρδος», «Επενδυτής», «Χώρα», «24 Ωρες», στο περιοδικό «Επίκαιρα» κλπ. Επίσης, ως συνεργάτης έχει διδάξει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ), Aix Marseille III, FACO Παρισίων, κλπ. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ με ενεργό συμμετοχή σε συνδικαλιστικά θέματα των δημοσιογράφων.

 

Σταύρος Μηλιώνης

MILIONIS_170Σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο Πατρών και εκπαιδεύτηκε στο Training Institute του Μονάχου στις Τηλεπικοινωνίες.
Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά.

Εργάστηκε στη SIEMENS στο DIP σαν Μηχανικός Τηλεπικοινωνιών (Software Engineer) και αργότερα στη ίδια εταιρεία σαν Account manager στις πωλήσεις Τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού. Από το 2002 εργάζεται για την OTEGLOBE στο τμήμα Διεθνών Πωλήσεων και από το 2004 στον ΟΤΕ σαν Key Account Manager στη Γενική Διεύθυνση Εγχώριων Παρόχων.

Σήμερα είναι Υπεύθυνος Δημοσίου τομέα και Ευρωπαϊκών προγραμμάτων στην ΟΤΕGLOBE. Eίναι ιδρυτής και Πρόεδρος του ΚΕΑΝ-Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων από το 2005 μέχρι και σήμερα. Από τον Μάιο του 2011 έως το Νοέμβριο ήταν Πρόεδρος του Οργανισμού Δίοικησης και Διαχείρισης του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» μετά τη συγχώνευση του Οργανισμού συμμετέχει στα Δ.Σ. του Μητροπολιτικού Φορέα Δίοικησης και Διαχείρισης Προστατευώμενων περιοχών Αττικής.

Κοινωνική Δράση: Πρόεδρος Δ.Σ. ΕΕΤΕ-ΟΤΕ, Mέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ι.ΣΤΑ.ΜΕ (2008-2010), Μέλος της συντονιστικής επιτροπής της καμπάνιας των 800 ΜΚΟ για το Σύνταγμα, Μέλος του Δ.Σ. του Co-Park.

 

Θέμης Κανελλόπουλος

kanelopoulos_th_170Δημοσιογράφος

Διευθυντής Ενημέρωσης

ΒΕST TV

Διευθυντής Σύνταξης –

Έκδοσης Εφημερίδα

«ΣΗΜΕΡΙΝΗ» Πελοπόννησος

 

Αλέξανδρος Ι. Γιαννέλος

giannelos_alexandros_IEAΠρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (ΙΕΑ).

Έχει διατελέσει Διευθυντής Ποιότητας & Οργάνωσης, Εμπορικός Διευθυντής Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ ΑΕ, Μέλος Δ.Σ. ΔΕΣΦΑ ΑΕ, Αναπληρωτής Πρόεδρος Δ.Σ. Οργανισμού Διοίκησης και Διαχείρισης Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης “Αντώνης Τρίτσης”, Ειδικός Σύμβουλος στο Υπουργείο Μεταφορών & Επικοινωνιών και Διευθυντής Πωλήσεων σε μεγάλη Βιομηχανική εταιρεία.

Είναι Υπ. Διδάκτωρ στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με σπουδές στη Σχολή Δημόσιας Υγιεινής (Αθηνών), στη Θεολογική Σχολή (Αθηνών) και στη Σχολή Διοίκησης & Οργάνωσης Επιχειρήσεων (Msc) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.